jump to the top
chasing
the dreams






Monday, February 21, 2011 // 8:52 AM

hah neh.. semut api tak tau la korang panggil ape,, tapi mesti macam2 gelaran kan,, hahaha... oke nak bg tao,, semut2 neh aku snap pic mereka,, guna kamera murah aku jer,, huhhu,,,, sony ~~ Aku mane ade kamera mahal2 macam korang.. hehehe.....






oke gmbar 1st neh ,, aku rase semut1 neh tengah meeting huhu,, aku agak jer,, sbb selalu semut kalau jumpe semut laen mesty berhenti macam borak2, meeting2,, kalau korang perasan laa,, xperasan xpe,, huhu


then~~ gambar2 2nd smpai last,, aku snap semut2 yang tengah bawak makanan.. hahaha.. kadang dorang bawak makanan tu, and ble jumpe partner laen,dorang passing... penat agaknyer bawak makanan tu,, huhu tu yang passing tu kan... hheeheh, kali neh pon aku agak jugak,, hehehe korang tengak la pic tu,, korang ase betul tak ape alu cakap?? hehehe eh silap,, ape aku typing~~ c(=



">





-------------