jump to the top
chasing
the dreams






Sunday, January 16, 2011 // 10:49 AM

helo2 hai.. im here,, haha,, erm,, mmg slalu here pon kan,,
sengal la aku neh.. adehh~~

haaa,, neh my new photossszzz ! taken yersterday at KL,, 
KL ?? KL la kan?? TS & SW ... ahahaahah..... erm hah nak tao,,?? 
smlm,, aku n geng2 aku 4 J,,
 berjalan smpi xhengat.... dah ler berjalan & bershopping sakan,,
 tnpa henti plk tuh,,,!

dr kul 10 grak kuwa dr hstel,, pastu blik,, kul 1130 br smpi hostel,, 
giler mmg  giler.... 
tp smlm (15/1/11), rmi giler manusia,, smpi jln pon da mcm kure2,, letih, ket kaki,  dah mcm ap pon aku xtao la nk ckp.. mmg rmi giler la dlm TS & SW tu,, 
naek pening kpale aku tgk mnusia rmi2 cmtu........... 

erm yerla kan,,, bulan depan ad kaum nk smbut raye,, tu yg rmi sgt shooping tu...
 dah yg kitorg gy tyme yg slh,, mane x nyer,, mnusia2 yg ad tu sume nk raye bulan depan,, 
mmg ptut pon dorg bershopping bagai.. 
yg kami ne,, xsmbut raye tu pon gy menyebok gak shopping skaly,  
sape soh kan,, padan ngn mke kitorg!! haha
tapi, layann jerlaa.. haahha  korg nk raya korg raye la,, jnji kitorg dpt shopping skaly ngn korg,,... heheheehehe .......... jnji kami puas aty !! hahahah
btw gong xi fa cai yer !! ^^



ne from left,, kak fara, aku & mate yg sesat tu,, my roomate.kak en~~



hah ne kami bertige.. lepas mkn jer,, truz nk mek gmb,, ngade sungguh~~ heheh
btw dlm ne ad aku, kak en & kak fara ^_^


hah..... xyah ckp la dlm ne ad sape lg kan... same jer,, huhuh~~
tp yg ne,, kami dlm tren dr bts nk gy ker hang tuah~~


hah neh dy ...... c baju mera roomate aku gak... kak min~~ 


haahha ne d bwh pokok sakura.. yg teletak kat dlm TS ;)
tp dedaun nyer xnpk plak,, hehehe


ne aku n kakak2~~ hahaha mlz nk sebot nme lg... agaaga


neh,, nk snap gmb berempat. tp yg npk 3 org jer.. boleh laaa.. dr xd lgsung kan ...


oke neh adlah,, 4J... stands for,,?? try teke??  mesti tao kan?? agaagagagaagga


oke ne aku n kak fara~~ heeheh.. ader byk gy gmb kami ne,, 
ad lah dlm seratus lebeh,, bse ler.. klo da bgmba tu,, mne nk hengat dunia.. hahahah
 tp aku xlarat nk upload.. byk ngat.. hehehe
erm,,, korg2,, klo nk gy shooping tyme skg,, pki sandal bese jer,, ++ bwk panadol skaly...
sebab nyer,, nty kaki skit.....n kepale jdik pening,,,
oke  c u later,, hahahah


-------------


Monday, January 10, 2011 // 12:17 AM





hahahaha...... aku la laa... sape lg kan...
kalo dtg jer mud.. mmg ad jer gmb aku nk snap.... mg xleh klo xnap.....

mmg hobi kot... tp,, still gne cmera hp.... xgne pinky.... hahah pinky xd btry la plak,,, adoiyai.... huhuhu... xpe la,, cmera hp pon hp la,, jnji dpt snap....

>> the result as above <<

tu pon da edit,, klo blom edit,, ntah mcm mne la kan,, huhuhhuhu **buruk buruk** heheh

-------------


Saturday, January 8, 2011 // 7:42 PM

haha~ meh nk citer........
aku ne giler sket...
klo nk ssuatu bnde...
mmg btul2 nk dpt kn bnde tu..

kali ne,, aku nk hp zylo.....

dwet aku ad,,
tp xckup.... pastu....
ape lg.. bodek ayh laaaa~~ ha ha ha !

dapatt................. heheheeheh **setan2**

hah ne meh,, aku nk tunjuk,, hp yg br aku bli...

mmg xhebad,, tp aku ske,,, korg x ske?? xkesa.... ikut  ske aty aku laa.. haha~~
***ahaaa men2 jerk.............................


neh,, hp br aku bli td.... the 


SE zylo pink color ........ ;)





****biasalah,, br bli hp,, saje nk menayng... huhu.. jgn amek aty..... 
erny mmg mcm ne..... suke2 mengade***


-------------


// 12:41 PM


bnde ne aku bce........ bg yg xtao,, meh amek tao... k
lo da tao xpe... huhuhu....
aku nk kongsi dgn yg blom tao ne...

hah ne pasal kad atm kiter....

tuh sile la bce.............. ;;

Pernah kah  andaa tahu ATM CARD bila anda akan  dirompak atau ATM CARD anda akan dicuri? 

saya terbaca info ini...

Nombor pin ATM yg diterbalikkan – Sekiranya anda dirompak dan dipaksa untuk mengeluarkan wang akaun anda daripada mesin ATM, anda boleh meminta bantuan cara senyap dengan memasukkan no Pin anda di mesin ATM cara terbalik. Sebagai contoh jika no Pin anda adalah 123456, jadi anda harus memasukkan nombor 654321. Mesin ATM akan mengenalpasti nombor tersebut adalah nombor yg diterbalikkan drpd nombor yg sebenarnya melalui kad anda yg masukkan kedalam mesin tersebut. Mesin ATM akan tetap mengeluarkan wang tunai seperti biasa, tapi apa yg kita tidak ketahui, pihak Bank dgn segera akan menghantar pihak berkuasa (Polis) kepada anda. Perkara ini pernah disiarkan di TV baru-baru ini dan ianya menyatakan kaedah ini jarang diguna disebabkan ramai orang tidak mengetahui akan kewujudan sistem yg seumpama ini. Sebarkanlah maklumat ini seluas mungkin untuk manfaat kepada orang lain. Semoga dengan maklumat ini dapat mengurangkan jenayah kat malaysia.

haha.. hah amek... klo brgne... anda2 sume gne la yer... tu tuk peringatan jer... 
tuk sume org,, termsuk diri sndri...
oke ~
hve a nice day !

-------------


Wednesday, January 5, 2011 // 2:25 AM

hahah !

hah meh kiter tgk c pinky menyenap pict lg,,, ehem2,, oke la,,, da mcm dslr plak,,, haaha

kwn aku ckp,, aku xckp pape --nk poyo plaks aku yeh! haha--,,

hehe tp setelah mendengar pujian2 itu,, aku sgt berbangga..... even ad jgak mnusia2 yg bermulut sumbang, yg bekate2

"knp bli yg ne,, asl xbli canon ke, ape ker,, itu ker,, ini ker,,"

grr,,, grm tol aku,, skaty laa, bwekk :P jeleszz ah tuh~ hhhhahah
lntak laaa.......aku pnyer cntik,, pink lg,, korg ader??? xd kn,,, tu la,, jelesz kuwat,, xmo bg pnjam,, hahah tgk jer laa,, even aku nyer xstanding cmera2 hebad laen,, aku tetap berbangga dgn pinky ku~ wahahah ,

-------------


// 2:15 AM

er....... cmera?? aku mmg ske kat cmera,,,, lg2 dgn c pinky tuh
**nme utk kmera kesayangan aku** hahahah.....
hahah alah,, sbot jer cmera,,,,mmg aku ske,, xkesa jenis ape,,,
cmera lappy aku pon jdik....
tp gmb neh,, bkn cmera lappy,,,,,, gne cmera phone,,, ala,, sony... 2mp jer
oke la kan,, dr xd lgsg,, hikhikhik

-------------


// 12:49 AM



er,,, ne nk citer ckit la... kelmarin,,, naek tren...
mcm bese,,, aku akn plih koc wanita ala,, yg kaler pink2 tu,,
nak d jdi kan citer,, mse nek mule lah cri tmpat tuk dduk...
then..... terlihat sesuat.... n terpkir sejenak,,,,
aku duk ne koc wanita,,,,, tetibe ad org tuwe plak,,, klo bt koc tuk wnita,,
knp x bt koc tuk org tuwe skaly?? haahahah .....

*ketok pale kt dinding la erny ! mne rmi org tuwe nek ktm ngek*

tp kan,,,,, even xrmi,, ap slh nyer bt,,, at least.......
ader jugak la place utk mereka tyme nk nek ktm.........
nk merase,, bg yg xpenah rse,,, yg xd knderaan,, yg sje2,,
xpon,,, bt jer skaly,,, KOC WANITA & ORG TUWE'
hhahah...*ske2 aku jer kn* tp oke wat.....

tp tu sume pd pndangan aku laa... xtao la korg cmner kan,,, hehee...
hah ne pict atok yg nek ktm saing dgn aku...
au xtao la dy naek dr mne, tp... yg aku tgk,, aku naek2 jer
dy da duk style cmtu dlm tren...**lme dah kot duk dlm tren tuh**
ehh mne nenek?? haa nenek ad,, tp duk nyorok lak blkg sit atok,,
xdpt nk snap pict nenek... huhhu,,
tp yerla kan,, ap slh nyer bt tok dorg,, dorg pon nk gak nek ktm mcm kiter2
*yg xd trnspot sndri ne... miahaha ,, ktuk dr sndri plakk*
nway atok,, sory ler erny snap pict atok snyp2,, heheh,,, jgn mrh yer ^_^

*p/s**klo atok korg,, sory eik,, men snap ajer =.="

-------------