jump to the top
chasing
the dreams






Saturday, February 26, 2011 // 2:27 AM





aku benci ko.. sebab??

1st :: ko xphm bhse !!!

2nd :: ko bt aku meluat dgn pangai ko !!

3rd :: ko bajet baguz !! **padahal xd la baguz sgt pommm**

4th :: ko egt ko hebad bile ko buruk2 kn org laen demi kepentingan ko !!!


pftttttt!!!! chitt pooodah~~~

sudah2 laaa weyhh memburuk kan org laen.. xd keje ker hape??
ckup2 laaaa memburuk kn org laen semate2 nk ttup tembelang ko tuh~
neh lg satu nak cakap@pesan kat ko :;: tolong2 laaa kawal sket ko punye mulut.......
jgn sesuka sesuki ko jer nk tduh2 aku mengate ko.....

di sbb kan ko slalu beritahu kt org2 yg aku neh jht + bla bla bla~~

then skrg aku mkbul kan laaa permintaan ko tuh...
aku mnjdi jht + bla bla bla,, dgn mengate ko.... seronok nyer !!!

actually,, aku pom xnk kutuk ko di blog aku yg suci lg murni neh.....
tp neh jerr tmpat yg ko akn bce ble aku menyampai kn sesuatu rytes....
ouh oke laaa... xnk ktuk ko pnjg2,,, bazir energy aku jer.. hahah....

see yaa !!

p/s :: sorry aku tgh geram.... :(

-------------


Monday, February 21, 2011 // 8:52 AM

hah neh.. semut api tak tau la korang panggil ape,, tapi mesti macam2 gelaran kan,, hahaha... oke nak bg tao,, semut2 neh aku snap pic mereka,, guna kamera murah aku jer,, huhhu,,,, sony ~~ Aku mane ade kamera mahal2 macam korang.. hehehe.....






oke gmbar 1st neh ,, aku rase semut1 neh tengah meeting huhu,, aku agak jer,, sbb selalu semut kalau jumpe semut laen mesty berhenti macam borak2, meeting2,, kalau korang perasan laa,, xperasan xpe,, huhu


then~~ gambar2 2nd smpai last,, aku snap semut2 yang tengah bawak makanan.. hahaha.. kadang dorang bawak makanan tu, and ble jumpe partner laen,dorang passing... penat agaknyer bawak makanan tu,, huhu tu yang passing tu kan... hheeheh, kali neh pon aku agak jugak,, hehehe korang tengak la pic tu,, korang ase betul tak ape alu cakap?? hehehe eh silap,, ape aku typing~~ c(=



">





-------------