jump to the top
chasing
the dreams






Tuesday, September 14, 2010 // 11:56 PM




haa~ mse & time dlm gmb ni,yerla mse, aku br jer otw (ontheway) tuk pegi mnziarahi kbur arwah nnek,,abah,,atok said,,&pakngah ! haih !
sempat lg aku amek gmb kn ! yerla.. xdek kje nk bt! alang2 tu,, amek jerla gmb,, hihi :)






oke ! yg ni plak,, mse aku pegi beraye kat umah kwn mk cik aku.. hii~ same x baju yg aku pki dgn gy ziarah kbur? hee~
same kn..,,, hihihi~ tp aku pegi bkn pd mse yg same tau... huhuhu :)
sebab ziarah kbur tu,, keluarga mak aku,, n yg ni,,, keluarga ayah aku :p





dah alang2 bercerite ttg raya kt ataz,, mse aku beraye kt umah kwn mkcik aku tu~ dy ader sdia kn 1 hidangan yg aku xpenah mkn n dengar..ksian giler,, kate nyer tu mknn asl dr kg ayh aku~ tp npe la aku xpenah mkn,, hihii~ giler ksian kn aku ne! huhuhu
nah ini die mknn yg aku sbot kn td~ nme nyer Daging Dinding





ermm,, sedap gak tao dging dingding ne~ heee~~ ase nyer mcm kne bakar pon ader,,, mcm goreng hangus pon ader,, hihhihi` xtao la nk describe cemane.. korg rse sndri laa~~ kate nyer mknn ne asl dr melake... so klo nk mkn dtg2 ler ker restoren yg ader mknn melake yer.. hiii :))

-------------