jump to the top
chasing
the dreams






Saturday, February 26, 2011 // 2:27 AM





aku benci ko.. sebab??

1st :: ko xphm bhse !!!

2nd :: ko bt aku meluat dgn pangai ko !!

3rd :: ko bajet baguz !! **padahal xd la baguz sgt pommm**

4th :: ko egt ko hebad bile ko buruk2 kn org laen demi kepentingan ko !!!


pftttttt!!!! chitt pooodah~~~

sudah2 laaa weyhh memburuk kan org laen.. xd keje ker hape??
ckup2 laaaa memburuk kn org laen semate2 nk ttup tembelang ko tuh~
neh lg satu nak cakap@pesan kat ko :;: tolong2 laaa kawal sket ko punye mulut.......
jgn sesuka sesuki ko jer nk tduh2 aku mengate ko.....

di sbb kan ko slalu beritahu kt org2 yg aku neh jht + bla bla bla~~

then skrg aku mkbul kan laaa permintaan ko tuh...
aku mnjdi jht + bla bla bla,, dgn mengate ko.... seronok nyer !!!

actually,, aku pom xnk kutuk ko di blog aku yg suci lg murni neh.....
tp neh jerr tmpat yg ko akn bce ble aku menyampai kn sesuatu rytes....
ouh oke laaa... xnk ktuk ko pnjg2,,, bazir energy aku jer.. hahah....

see yaa !!

p/s :: sorry aku tgh geram.... :(

-------------